28. oktoobril saabuv reklaamivaba YouTube Red tutvustab uusi tasulisi funktsioone

, Digitarga uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
YouTube.
YouTube. Foto: youtube.com

Kui oled tüdinenud järjest kasvavast reklaamide hulgast Youtube’is, siis ole mureta, kuna selle vastu on lahendus, tutvustab tehnoloogiaportaal Digitark. "YouTube Red on Google’i värskeim arendus populaarsele videojagamiskeskkonnale, mis kaotab sisu vaatamist segavad lisad ning täiendab keskkonda mitme kasuliku funktsiooniga."

Lisaks reklaamivabale sisule võimaldab YouTube Red videoid mängida taustal, vaadata ilma internetiühenduseta ning annab juurdepääsu täiesti uuele teenusele YouTube Music. Et tasulist keskkonda veelgi eristada, lisatakse sinna sisu, mida YouTube’i tavavaataja ei näe.

Mõneks näiteks võib tuua Kanada videoblogija Lilly Singh’st loodud dokumentaalfilmi ning ka ühe enimtasustatud YouTube’i kasutaja PewDiePie ja The Walking Dead produtsendiga loodud õudusseriaal. See tõestab, et uue sisu loomiseks ei pöörduta Hollywood’i tähtede poole, vaid kasutatakse videjagamiskeskkonnas juba armsaks saanud kasutajaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles