Samsungi uusim nutikell GearS2 jõudis Eestisse

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samsungi nutikell Gear S2
Samsungi nutikell Gear S2 Foto: HANNIBAL HANSCHKE/Reuters

Samsungi uus ümmarguse disaini ja keeratava sihverplaadiga nutikell on nüüd Eesti poodides saadaval.

Samsungi teatel tuli Eestisse müügile nii minimalistlikuma disainiga Gear S2 kui ka ajatuma disainiga Gear S2 classic. Nutikellal on kergesti kohandatav kasutajaliides ja selle funktsioonid võimaldavad kellaomanikel oma seadet täiustada ja isikupärastada. Gear S2 abil saab otse randmelt jälgida kalendrit, e-posti ja uudiseid ning saata sõnumeid.

Foto: Samsung

Kellal on 24 tunni aktiivsuslogi, mis võimaldab kasutajal jälgida igapäevase aktiivsuse mustreid ja arengut ning saadab meeldetuletusi, mis aitavad oma sportlike sihtide kursil püsida, ütles Samsungi suurkliendi müügijuht Eestis Risto Leedo.

Foto: Samsung

Gear S2 paksus on vaid 11,4 millimeetrit ning selle 1,2-tollise ümmarguse ekraani lahutusvõime on 360 x 360 (302 ppi). Gear S2 töötab Tizen OS platvormil ja optimeeritud 1 GHz kahetuumaline protsessor muudab seadme töö kiireks ja tõhusaks kõigi Android OS nutitelefonidega, millel on 4.4 või uuem Android OS ja 1,5 GB RAM.

Nutikella aku peab vastu 2–3 päeva ning laadimiseks tuleb nutikell Gear S2 asetada juhtmevabasse laadimisdokki.

Samsung Gear S2 on Eestis müügil kahes valikus: tumehalli korpuse ja rihma ning hõbedase korpuse ja valge rihmaga ning maksab 349 eurot. Samsung Gear S2 classic tuleb müügile musta korpuse ja nahkrihmaga ning selle hind on 379  eurot.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles