LG korjab turult tagasi sinna äsja jõudnud esimese mobiilsidega nutikella

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LG Watch Urbane teise põlvkonna kellad
LG Watch Urbane teise põlvkonna kellad Foto: LG

Tehnohnoloogiaettevõte LG on sunnitud turult tagasi korjama alles nädala eest sinna jõudnud LG Watch Urbane teise generatsiooni nutikella.

LG on katkestanud selle maailma esimese 4G-ühendusega kella väljastamise ilmsiks tulnud tehnilise vea tõttu. «Meie insenerid avastasid kvaliteeditagamise hilises etapis riistvaraprobleemi, mis mõjutaks seadme igapäevast kasutamist. Edasise uurimise järel tehti otsus tühistada kella väljastamine,» seisab ettevõtte teates.

LG pole veel otsustanud, kas kell muutub tulevikus kättesaadavaks.

Otsus tuli vaid nädalajagu pärast seda, kui suuroperaatorit AT&T ning Verizon olid 11. novembril asunud sellele tellimusi vastu võtma.

LG Watch Urbane teise generatsiooni nutikell oli eriline sellepoolest, et seda sai Android-nutitelefoniga ühendada nii 4G, 3G, WiFi kui ka Bluetooth ühendust kasutades. Või kasutada iseseisvalt, kui nutitelefoni kaasaskandmine pole vajalik või mugav.

Urbane II pakkus ka kõrgema resolutsiooniga ekraani, kui ühelgi teisel hetkel turul oleval nutikellal. 480x480 resolutsiooniga LG Watch Urbane näitas oma 1,38-tollisel ümmargusel P-OLED ekraanil 348ppi pilti.

« Watch Urbane teise generatsiooni nutitelefoni eesmärgiks on olla nutiseade aktiivsetele inimestele, kes tahavad maailmaga ühenduses olla, ükskõik, kas nad on tööl, kodus või tenniseväljakul,» rääkis LG Electronics Mobile Communications Company president ja tegevjuht Juno Cho oktoobris kella tutvustades.

Allikas: Cnet

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles