Järgmiste aastate iPhone’id võivad saada ekraani Samsungilt

Aivar Pau
, tech journalist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samsung ja iPhone
Samsung ja iPhone Foto: KIM HONG-JI/REUTERS

Allikate andmeil on iPhone asunud läbi rääkima oma suurima konkurendi Samsungi ekraanide tootmise divisjoniga, et varustada oma järgmised nutitelefonid just nende ekraanidega.

Korea Times’i andmeil võivad iPhone’id alates 2018. aasta mudelist saada Samsungi toodetud orgaanilise valgusdioodi (Oled) ekraani – sama, mille kasutamise poolest Samsung ise juba tuntud on.

«Samsung Display on uuendanud kõnelusi Apple’iga, et varustada järgnevate aastate iPhone’isid väikesemõõtmeliste Oled-ekraanidega, usutavasti aastast 2018,» ütles väljaandele Samsungi kõrge ametnik.

Tema sõnul aitaks see samm laiendada Samsungi ekraanitööstuse protfooliot ja vähendada sõltuvust vaid Samsungi telefonide käekäigust. Arvatavalt on tööstusel käimas läbirääkimised ka teiste mobiilitootjatega. Oled-ekraanid, sh Super Amoled ekraanid, on kasutusel kõigil Samsungi tippklassi telefonidel.

Samsung Display toodab juba LCD-ekraane iPadi tahvlitele. iPhone’id kasutavad praegu teise Korea tootja – LG Display – valmistatud ekraanikomponente.

Mis puutub järgmise aasta iPhone’isid, siis on liikvel kuulujutud, et üks selle mudelitest tuleb neljatollise ekraaniga ja veekindel.

Allikas: Gadgets 360

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles