Samsungi nutikellade võrdlus: Gear S vs Gear S2

, Digitarga uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stiilne nutikell Gear S2 erineb eelkäiast nii disaini kui kasutusmugavuse poolest.
Stiilne nutikell Gear S2 erineb eelkäiast nii disaini kui kasutusmugavuse poolest. Foto: tootja

Pisut rohkem kui aasta on möödas Samsungi eelmise nutikella Gear S väljatulekust ning taaskord on poelettidele maandunud ettevõtte värskeim nutikas randmekaunistus Samsung Gear S2, teeb tehnoloogiaportaalis Digitark võrdleva ülevaate Taavi Õmblus.

"Tundub, et uue kella disaini kallal on märksa rohkem vaeva nähtud ning pisut kohtlaselt kobakast nutikellast on saanud meeldivalt kena välimusega kell, mis ei torka silma oma suuruse ja kuju, vaid peene disaini poolest," kirjeldab Õmblus Digitargas.  "Erinevalt eelmisest kellast ei ole uus kell suure ja neljakandilise ekraaniga nutiseade, vaid tagasihoidlikum ja väiksem ümmargune kell."

Uut kella on kahe erineva disainiga – klassikaline ja sportlik. Klassikalisel kellal on nahast vahetatav rihm ja särav sakilise tekstuuriga kellaratas ning sportlikul versioonil kummist rihm ning sile kellaratas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles