Microsoft: uus Skype for Business asendab vabalt ettevõtete telefonisüsteemid

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Microsoft peab konkurentsis püsimiseks pidevalt innovaatiliste asjadega turule tulema ja neid ka laiale maailmale tutvustama.
Microsoft peab konkurentsis püsimiseks pidevalt innovaatiliste asjadega turule tulema ja neid ka laiale maailmale tutvustama. Foto: Microsoft

Microsoft tutvustas ettevõtetele suunatud pilvepõhise kontoritarkvara uusversiooni Office 365 E5 lahendusi, mille osaks olev ettevõtetel mõeldud suhtlustööriist Skype for Business võib vabalt asendada n-ö vana kooli telefonisüsteeme.

Nimelt on Skype for Business varustatud uue kõnelahendusega,  mis muudab Office 365 pilvepõhiseks keskseks kodukeskjaamaks (PBX - Private Branch Exchange), mille kaudu saab kolleegide ja klientidega suhelda. Kasutajad saavad teha, võtta vastu ning suunata ärikõnesid otsevalikuga või vastava telefoni ja arvuti rakenduse abil.

Skype for Business teenusele (endise nimega Lync) lisandus veel võimalus suurte virtuaalkohtumiste korraldamiseks Skype Meeting Broadcast lahenduse abil. Üle veebi toimuvatel ülekannetel saab nüüd osaleda kuni 10 000 kasutajat, kes saavad liituda igast brauserist või sobivast seadmest.

Veel tutvustas tehnoloogiagigant üldkasutatavast telefonivõrgust koosolekule sisse ja välja helistamise võimalusi (PSTN conferencing ja  PSTN calling).

Office 265 tõid veel lisaks mitu uuendust seoses turvalisuse ning andmete analüüsimisega:

·       Delve Analytics abil saab ülevaate, kuidas ja kelle peale oma aega kasutad, mistõttu on võimalik keskenduda olulisematele ülesannetele ja meeskonnaliikmetele.

·       Power BI ärianalüütika lahendus muudab andmete visualiseerimise ja analüüsimise kiiremaks ja interaktiivsemaks.

·       Customer Lockbox annab kasutajatele andmete hoidmisel pilves ligipääsu üle täieliku kontrolli.

·       Office 365 Advanced eDiscovery vähendab kulusid ja riske, mis on seotud suurte andmemahtude analüüsimisega ning nendega toimetamisel.

·       Advanced Threat Protection testib e-kirjadega kaasasolevate lisade ja linkide turvalisust, kaitstes seeläbi arvutit ja andmeid ka seni tundmatute viiruste eest.

Üle maailma kasutab Office 365 lahendusi umbes 60 miljonit inimest. Uuringud näitavad, et inimesed kulutavad keskmiselt 30 protsenti oma tööajast erinevatel koosolekutel.

Allikas: Microsofti ajaveeb

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles