Samsungi uues virtuaalse reaalsuse brauseris piisab asjade avamiseks nende vaatamisest

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samsungi virtuaalse reaalsuse brauser
Samsungi virtuaalse reaalsuse brauser Foto: Samsung

Lõuna-Korea tehnoloogiahiid Samsung otsustas oma välja anda spetsiaalse veebilehitseja neile, kes on kasutamas virtuaalse reaalsuse peakomplekti Gear VR.

Lohiseva nimega brauser «Samsung Internet for Gear VR» lubab nimelt surfata oma nutiseadmega veebis ilma peakomplekti eemaldamata. Kuid veegi olulisema uuendusena saab selle brauseri abil vaadata videoid otse Gear VRis ilma vajaduseta seda alla laadida või eraldi äppi laadida.

Lisaks saab veebilehitseja  kasutamisel  anda korraldusi häälkäsklustega, kasutada eriti täpseks kohandatud puutetundlikku ekraaniklaviatuuri ja mis eriti uuenduslik: avada Gaze Mode funktsionaalsust kasutades menüüsid lihtsalt nende poole vaadates.

Ocuuse veebipoes peaks uus brauser allalaadimiseks saadavale tulema neil päevil. Vajalik on uuemate Samsungi tipptelefonide olemasolu.

Allikas: Samsungi uudisteruum

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles