Facebook sulgeb mitmed kahjumlikud rakendused

Kadri Hansalu
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Facebook
Facebook Foto: Reuters / Scanpix

Facebook sulgeb oma majasisese arendusosakonna Creative Labs, mis loodi kaks aastat tagasi, et suur ettevõte saaks idufirmalikult nobedalt areneda ja arendada.

Koos sellega tõmmatakse kriips peale ka mitmele kahjumlikele rakendustele nagu fotojagamisrakendus Slingshot, anonüümse vestluse rakendus Rooms ja video koostöö rakendus Riff, kirjutab Techcrunch.

Kuigi need kolm Creative Labsi loodud rakendust ei hakanud tööle, siis on ka edukamaid näiteid. Facebooki Flipboardi konkurent Paper on väikse, aga kiindunud kasutajaskonnaga, fotojagamise rakendus Moment on viimastel nädalatel kiiresti kasvanud.

Vaatamata osakonna sulgemisele lubab Facebook endiselt olla innovatiivne ja toetada rakendusi nagu Facebook Paper, aga ka Instagramist tekkinud rakendusi nagu Layout ja Hyperlapse.

Slingshot ja Riff on rakenduse poodidest juba eemaldatud, aga need töötavad endiselt neil, kes on need juba alla laadinud. Rooms pannakse kinni 23. detsembril ja seda ei saa siis enam kasutada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles