Facebook lubab nüüd kommenteerida ka netiühenduseta

Aivar Pau
, tehnikaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Facebook
Facebook Foto: Leon Neal/AFP

Facebook annab neil päevil välja uuenduse oma mobiilirakendustele, mis võimaldab kasutada rakendust ka aeglase või olematu internetiühenduse korral.

Uuenduse järel on kasutajatel võimalik ajajoone postitusi igal ajahetkel kommenteerida ka internetiühenduseta – need kommentaarid salvestatakse rakendusse ja postitatakse siis, kui kasutaja jõuab oma rakendusega taas internetilevisse, vahendab TNV.

Ühtlasi toob uuendus kaasa selle, et internetiühenduseta piirkonnas kuvab Facebooki rakendus kasutajale keriva ringjoone asemel viimati allalaaditud kandeid, mida kasutaja polnud oma ekraanile veel kerida jõudnud.

Facebook testib ka lahendust, mis hoiaks liigselt akut kulutamata uudistelinti värskena kogu aeg, kui kasutaja on internetilevi piirkonnas.  Oktoobris tuli teenus välja uuendusega, mis kuvas aeglase ühenduse korral rakenduses varem laaditud kandeid telefoni vahemälust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles