Patent vihjab, et tulekul võib olla veekindel iPhone

, Digitarga uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuni ametlikult ühtegi veekindlat iPhone'i müügile pole tulnud, tuleks telefoni säästmiseks kasutada veekindlaid ümbriseid.
Kuni ametlikult ühtegi veekindlat iPhone'i müügile pole tulnud, tuleks telefoni säästmiseks kasutada veekindlaid ümbriseid. Foto: Digitark/tech.firstpost.com

10. detsembril sai Apple patendi oma juunikuus esitatud taotlusele, mis võimaldaks tehnohiiul ehitada veekindlaid telefone ja tahvelarvuteid, vahendab tehnoloogiaportaal Digitark.

Patent näeb ette iseparaneva veekindla kummi kasutamist, mis kaitseks laadimis- ja kõrvaklapipesa vee ja niiskuse eest, kirjutab Digitark. Spetsiaalne materjal kataks kõrvaklapi- ja laadimispesa täielikult ning vastavate aukude kasutamisel tuleks kõrvaklapid või laadimisjuhe materjalist läbi lükata. Kaablite eemaldamisel "paraneks" materjal ise ning kataks lahtised augud uuesti kinni.

Lisaks kuuldustele veekindlatest iPhone'idest usutakse, et ettevõte töötab ka OLED-ekraanide kallal, et uued seadmed veelgi õhemaks ning nende ekraanid erksamaks teha.

Arvatakse, et Apple on palganud umbes 50 valdkonna tipptegijat, kes Taiwanis asuvas salalaboris ainult LCD- ja OLED-ekraanide kallal töötavadki.

Arvatakse, et Apple on palganud umbes 50 valdkonna tipptegijat, kes Taiwanis asuvas salalaboris ainult LCD- ja OLED-ekraanide kallal töötavadki.

2017. aasta teises pooles on oodata ettevõttelt uusi ja täiendatud seadmeid, kuid kas ülalkirjeldatu ka reaalsuseks saab, ei ole mingil viisilgi veel kindel.

Apple on ka varem uusi tehnoloogiaid patenteerinud, kuid neid siiski kasutamata jätnud.

Tutvu telefonisoovitustega Digitarga kingikalendris:

Sirvi kõiki Digitarga kingisoovitusi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles