Korralda äge pidu ilma profi-DJ abita – appi tõttab hoopis Spotify Party

, Digitarga uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spotify võimaldab parima kvaliteediga muusikat kuulata nii telefonis, tahvlis kui ka arvutis. Uus Party-funktsioon klapitab kõik kenasti peo tarvis kokku.
Spotify võimaldab parima kvaliteediga muusikat kuulata nii telefonis, tahvlis kui ka arvutis. Uus Party-funktsioon klapitab kõik kenasti peo tarvis kokku. Foto: Spotify

Spotify on jõuludeks välja tulnud uhiuue funktsiooniga Spotify Party, mis on mõeldud kasutajatele, kes ise korraliku peo tarvis muusikaliste luua ei oska või ei taha, tutvustab tehnoloogiaportaal Digitark

Spotify Party sisaldab spetsiaalselt DJ'de loodud liste erinevatele üritustele, mille lugude tempokus varieerub vastavalt peo iseloomule. Sarnaselt Spotify Running funktsioonile, mille puhul muusika sobitub kasutaja jooksmistempoga, saab Spotify Party muusikalistide puhul määrata peo meeleolu, mis sellele vastava tempoga muusikat mängima hakkab.

Party funktsiooni kasutades saab peo tempot ja meeleolu ise tuunida nagu vaja.
Party funktsiooni kasutades saab peo tempot ja meeleolu ise tuunida nagu vaja. Foto: Spotify äpi ekraanitõmmis

Spotify Party ei koonda lihtsalt laule ühte listi, vaid seob lõppeva loo uue algusega selliselt, et vahele ei tekiks vaikusemomenti. Peo alguseks rahulikumas tempos mängitavat muusikat on lihtne tempokamaks muuta listi alguses asuva "häälestajaga", mis peo elavdamiseks listi muudab ning tempokamaid lugusid märkamatult sisse toob. Kui automaatse playlisti lugude järjestus ei sobi, siis saab seda ka jooksvalt muuta.

Spotify Party ei koonda lihtsalt laule ühte listi, vaid seob lõppeva loo uue algusega selliselt, et vahele ei tekiks vaikusemomenti.

Spotify'l on praeguseks üle 75 miljoni kasutaja, kellest 20 miljonit kasutavad Premium teenust. Spotify Party funktsioon on hetkel saadaval ainult Android ning iOS seadmetele (telefonid ja tahvlid) ning jõuab Spotify uuendusega kasutajate seadmetesse järk-järgult alates 16. detsembrist. Spotify Premium võimaldab kasutajatel nautida parima kvaliteediga muusikat ilma seda telefoni salvestamata (ka ilma internetita) ning soovitab vastavalt kasutaja muusikamaitsele talle ka uusi potentsiaalseid lemmiklugusid.

Loe Spotify arengute kohta uudiseid Digitargast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles