Film! Digitargad jõulud ehk lugu sellest, kuidas Digitarga kingisaan jõululaupäeval auhindu kohale toimetas

, Digitarga toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres sõitis jõululaupäeva hommikul kohale Kilingi-Nõmmelt, et õele Birgitile anda üle võidetud jõulukingitus.
Andres sõitis jõululaupäeva hommikul kohale Kilingi-Nõmmelt, et õele Birgitile anda üle võidetud jõulukingitus. Foto: Digitark/Skywalkers

Jõululaupäeval toimetas Digitarga kingikalendri kingisaan kohale võidetud jõulukingid. 24 päeva kestnud Digitarga kingikalender sai edukalt läbi - loodetavasti on paljud Digitarga lugejaid-jälgijad leidnud ka endale mitmeid kasulikke, nutikaid ja põnevaid jõulukinke, mida kingikotti pista.

Digitarga kingikalendrist võitis Riine Roseniit oma elukaaslasele Siim Tsarentsile nutikäekella Moto 360 2, aga ise sai üllatuskingina hoopis nutikella Samsungi Gear S2 nutikella.

Foto: Digitark

Robert Rumm võitis oma muuseumitöötajast abikaasale Katrinile kasuliku ja nutika tahvelarvuti Apple iPad Mini 4 ja selle juurdes sobivad kaaned, mis iPad-i selle aktiivse kasutamise käigus kaitsevad.

Foto: Digitark

Andres Annast sõitis kohale Kilingi-Nõmmelt, et Kalamajas elavale õele Birgitile üle anda Marshalli uhke retrokõlar koos Marshall Londoni nutitelefoni ja originaalkaantega.

Foto: Digitark

Vaata kõiki Digitarga kingikalendri kingisoovitusi ja videoid!

Vaata filmi:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles