Reval Takso endiste juhtide logokasutus tõi kaasa juristide sekkumise

Aivar Pau
, tehnikaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reval Takso endiste juhtide tunnuslogo Taxify's
Reval Takso endiste juhtide tunnuslogo Taxify's Foto: Kuvatõmmis

Reval Takso endised taksojuhid koondusid oma uue tööandja Taxify all ühise uue märgi alla, mis meenutab vägagi nende ekstööandja logo ja tõi seega kaasa juristide sekkumise.

Hetkel on uue märgi alla koondunud ligi 30 Reval Takso endist juhti, Reval Taksos endas töötab neid jätkuvalt üle saja.

«Oleme teadlikud sellise logo kasutamisest. Hetkel tegelevad selle küsimusega meie juristid ja ma ei oska täna veel öelda, milliseks kujuneb meie ametlik seisukoht,» ütles Postimehel Reval Takso juht Alo Tintse.

Tintse sõnul oli ühe osa taksojuhtide lahkuminemeeskonnast suurte muudatuste loomulik osa ja sellega oldi arvestatud.  «See, et Reval Takso kaubamärki matkida soovitakse, on muidugi kompliment meie tehtud tööle,» märkis ta.

Selline näeb välja Reval Takso logo (kuvatõmmis)
Selline näeb välja Reval Takso logo (kuvatõmmis) Foto: Kuvatõmmis

Revalist lahkunud taksojuhtide sõnul räägib Taxify kasuks populaarsus klientide seas ja taksojuhtidele soodsam hinnastamine. «Taxify kaudu tuleb meile tänaseks rohkem tellimusi kui ühestki teisest taksoäpist. Vanade taksofirmade loodud rakendused maadlevad alles vigade parandamisega, mis tekitavad palju pahameelt nii klientide kui juhtide seas,» ütles Revalist lahkunud taksojuht Peep Pilve.

«Lisaks pakub Taxify taksojuhtidele paremat hinda, mis on ka väga oluline. Paljud taksojuhid teevad enda ära elatamiseks 14-16 tunniseid tööpäevi. Taxify võimaldab raha säästa ja seeläbi tööpäevi pisutki lühendada,» sõnas Pilve ja märkis, tema hinnangul «vanade» taksofirmade mudel enam ei tööta, kuna enamus tellimusi tuleb läbi Taxify.

Reval Takso juht Alo Tintse märkis aga, et ettevõte läheb uuele aastale vastu optimistlikumalt kui aasta varem.

«2016.  aasta plaanides on meil autopargi oluline uuenduskuur. Hinnatasemelt püüame olla ikka taskukohased ja autopargi uuendamine endaga hinnatõusu kaasa ei too,» lisas Tintse.

Varem ka taksoettevõtete teenuseid vahendanud sõiduvahendusäpp Taxify lõpetas mõne aja eest enamikuga neist koostöö ja asus muu seas vahendama ka taksoveo litsentsita juhtide teenuseid. Seetõttu liitusid mitmed taksoettevõtted teiste taksotellimise rakendustega, millest tuntum on näiteks Taxigo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles