Video: Milline hakkab välja nägema Mercedese uus E-klass?

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mercedese E-klass
Mercedese E-klass Foto: Mercedes

Praegu tootmises olev E-klass on Mercedese üks vanemaid mudeleid, mis on hakanud konkureerivate tootjate uutele luksussõidukitele juba jalgu jääma. Õnneks plaanib Saksa mainekas autobränd aga lähiajal välja tulla uue mudeliga, kirjutab Auto Express.

Mercedes tutvustab oma kõige edukama mudeli seitsmendat generatsiooni juba käesoleval kuul. Maailmas on hetkel müüdud kokku 13 miljonit E-klassi Mercedest ning autotootja plaanib seda numbrit tublisti kasvatada. Uut mudelit tutvustatakse käesoleval kuul toimuval Detroidi automessil. Müüki jõuab sedaanversioon suvel, universaalkerega E-klassi on võimalik autosalongidest leida ilmselt millalgi aasta teisel poolel. 2017. aastal peaks müüki tulema ka kupee- ja kabriolettversioonid.

Mercedese avalikustatud videost on võimalik saada mõningane ülevaade uue mudeli kujust ning tuledest.

Rohkem pilte uuest E-klassist näeb siit. Auto Expressi hinnangul sarnaneb auto lõppversioon siiski suure tõenäosusega C-klassile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles