Tehnoloogiaportaal Digitark alustas uut aastat uue Digitarkade klubiga ja loosib välja 1000 euro suuruse ostukorvi digitehnika soetamiseks

, Digitarga toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Digitarkus levib enamalt jaolt just läbi igapäevase kasutuskogemuse ja ikka mööda põlvkondi - üks räägib ja näitab teisele, mis sobib milleks.
Digitarkus levib enamalt jaolt just läbi igapäevase kasutuskogemuse ja ikka mööda põlvkondi - üks räägib ja näitab teisele, mis sobib milleks. Foto: TeliaSonera

Nüüd saavad need, kes liituvad tehnoloogiaportaali Digitark uue Digitarkade klubiga Facebookis, rohkem sisukaid digiuudiseid, prakilisi nõuandeid ja kasulikke sooduspakkumisi otse oma Facebooki-seinale ja postkasti. Uue grupi parimad digitargutajad võidavad iga kuu kasulikke auhindu, tehnoloogiahuvilised digitargad saavad aga testida uusi digiseadmeid ja oma digikogemusi ka teistega jagada, kirjutab Digitark.

Liitu uue Digitarkade Klubiga Facebookis enne 15. jaanuarit, jaga Instagramis vähemalt ühte oma uue aasta digilubadust või digisoovitust foto või 15sekundilise video kujul koos hashtagi ehk teemaviitega‪ #‎digitarkadeklubi‬ ning osaledki loosimises, mille peaauhinnaks on 1000€ väärtuses digitehnikat enda valikul EMT ja Elioni e-poest, kus toimub kuni 31. jaanuarini pealegi ka soodne lõpumüük!

Digitarkade klubi on mõeldud kõikidele digitehnoloogiast – nutitelefonidest, tahvelarvutitest, nutikast kodu- ja elustiilitehnikast, arvutitest jms – huvitunud inimestele, kes soovivad seejuures ka jagada oma kogemusi, tutvuda teiste kasutuskogemuste ja soovitustega ning arutleda digimaailma arengute ja võimaluste üle.

Kuidas saada lisahääli loosimiseks?

Loe Digitargast lähemalt, kuidas oma loosihäälte arvu veelgi kasvatada! > 1: Liitu grupiga Facebookis > 2: tee postitus ka Instagrami tag-iga #digitarkadeklubi > 3: liitu Digitarkade klubi uudiskirjaga aadressil Digitark.ee (otsi Digitarke klubi postiljon üles enne Värsket tehnoloogiakraami) ja ongi kolm loosihäält koos!

Digitarga 2015. aasta kokkuvõte

Möödunud 2015. aastal lehitseti Digitarga kasulikke tehnoloogia-nõuandeid ja artikleid pea miljonil korral, neist viis kõige populaarsemat olid:

  1. Levinumad müüdid akude laadimisest 
  2. 5 soovitust, kuidas aeglaseks jäänud nutitelefon taas nobedamaks teha
  3. Titaanide heitlus: kas valida Apple iPhone 6, Samsung Galaxy S6 või Galaxy S6 edge?
  4. 10 korduma kippuvat küsimust uue Elioni nutiTV kohta!
  5. 7 tegevust, mida teed mobiiliäpi abil 7 korda kiiremini

Milline oli sinu 2015. aasta lemmik digiteema?

Juba on esimesed Instagrami-digitargad oma digisoovitused postitanud - ole Sina järgmine ja anna endale ka võimalus võita!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles