Samsungi uusimas külmikus toimuvat saab jälgida otseülekandes

Aivar Pau
, tehnikaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samsungi uus nutikülmik
Samsungi uus nutikülmik Foto: Samsung

Tarbeelektroonika iga-aastane suursündmus CES on alati pakkunud tulevikku vaatavaid ja kohati veidraidki leiutisi ning tundub, et sel aastal ei lähe sugugi teisiti.  

Nimelt esitles Samsung täna Las Vegases peetaval messil külmikut, mis on varustatud 21,5-tollise diagonaaliga 1080p ekraani ning sisekaameratega, et igaüks saaks jälgida, mis konditsioonis on tema majonees, vahendab Engadget.

«Loomulikult» saab jälgida külmkapis toimuvat reaalajas ja seda nutitelefoni rakenduse abil, mis on eriti kasulik näiteks toidupoes olukorras, mil kuidagi meelde ei tule, miks ja mida ostma sinna õigupoolest siirdutigi.

Koreas annab külmik teada automaatselt sellest, kui mõni valitud toiduainetest vajab juurde ostmist või on parasjagu kuskil odavmüügis ning võimaldab neist isegi otse külmkapi abil tellida. Külmiku ekraan on võimeline kuvama veebilehti ja neil leiduvaid retsepte, sellele saab jätta pereliikmetele sõnumeid, kuulata raadiot ja hallata pere toitumisharjumusi.

Lõpuks on külmik mõeldud toimima veel ka teiste koduseadmete juhtimiskeskusena, sealhulgas teiste tootjate haldamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles