Diginipp: tarkvaravea tõttu saab mugavalt peita iPhone'i tehaserakendused oma telefonist

, Digitarga uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarkvaraviga võimaldab iOS seadmetes tehaserakendusi esilehelt peita, kuid ei kustuta neid päriselt.
Tarkvaraviga võimaldab iOS seadmetes tehaserakendusi esilehelt peita, kuid ei kustuta neid päriselt. Foto: Ekraanitõmmis videost

Nutitelefonikasutajad, kellele meeldib puhtust ja korda hoida ka oma iPhone'is, saavad seda värskelt avastatud tarkvaravea abil teha veelgi tõhusamalt, õpetab tehnoloogiaportaal Digitark.

Kindlasti kasutavad i-telefone ka paljud sellised inimesed, kellele meeldiks oma telefonis näha ainult rakendusi, mis ka reaalset kasutust leiavad ning kõikvõimalikud Podcast'id, iBooks'id jms silma alt ära kustutada või vähemalt peita soovivad, kirjutab Digitark.

Üheks lahenduseks on kõik kasutust mitteleidev ühte kausta kokku korjata ning mure sellega lahendada, kuid värske iOS 9 tarkvaraviga võimaldab palju enamat – rakendused ekraanilt täielikult peita.

Loe Digitargast lähemalt, kuidas seda kiiresti ja mugavalt teha, samuti hoia end kursis ka teiste diginippide ja -soovitustega Digitarga vahendusel!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles