Urmas Oru: Netflixi aura on suurem kui päriselu

Aivar Pau
, tehnikaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Oru
Urmas Oru Foto: Liis Treimann / Postimees / Scanpix

Netflixi puhul on Eestis selle kaubamärgi aura suurem kui päriselu, kommenteeris Kanal 2 juhatuse liige Urmas Oru tasulise striiminguteenuse laienemist Eestisse.

«Suur osa nende paketi sisust on tänagi Eestis vaatajatele erinevate kanalite kaudu kättesaadav olnud, sealjuures eestikeelsete tõlgetega - mida Netflix praegu ei paku. Toredad sarjad-filmid kõik, ent seninägematult unikaalset sisu ju pole,» ütles Urmas Oru.

Tema sõnul on kohalikul turul eelkõige tähtis omamaine ja omakeelne teletoodang ning mida väiksem on riik, seda raskem on kohalike saadete-sarjade-filmide tootmist Netflixi mudeliga finantseerida.

«Sestap võivad ilmselt senised Eesti telekompaniid üsna rahulikult edasi toimetada. Omaltpoolt pakuvad ju kõik kohalikud kanalid ka netis järelevaatamise jms. teenuseid ning on sel moel Netflixi ja teiste samalaadsete tulijate vastu end kindlustanud,» lisas Urmas Oru.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles