Ford esitles 325 hobujõuga Mondeot

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ford Mondeo/Fusion 2017
Ford Mondeo/Fusion 2017 Foto: SCANPIX

Autotootja Ford esitles äsja alanud Detroiti automessil 2017. aasta Fusionit (Euroopa turul tuntud Mondeo nime all, toim), mille valikusse tuleb ka 325 hobujõuga sportversioon, kirjutab Autoblog.

Kuigi Ford kaalus sportversiooni nimepikendusena ajaloolisi lühendeid ST ja RS,  leiti, et pigem pereinimeste autona tuntud Fusioni/Mondeo puhul on selleks siiski sobilikum Sport.

Keskklassi sedaani äkiliseima versiooni kapoti alt leiab 2,7 liitrise EcoBoost V6 silindriasetusega mootori, spetsiaalselt arendatud automaatkäigukast on kuuekäiguline. Oma 325 hobujõuga on Ford Fusion Sport konkurentidest Toyota Camry ja Honda Accord selgelt võimsam. Nagu autotootja ise uhkelt teatab, jääb ka BMW 340i sellele viie hobujõuga alla. Sportversioonile on lisatud must esivõre, tagaspoiler ning 19tollised valuveljed.

Ford Fusion/Mondeo on autotootja kõige edukam mudel, mida eelmisel aastal müüdi kokku 300 170 eksemplari. 2017. aasta versioon jõuab müüki käesoleval suvel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles