Microsofti Kinect mänguseade osutus ka Eestis populaarseks

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kinect sensor ja Xbox 360 mängukonsool.
Kinect sensor ja Xbox 360 mängukonsool. Foto: SCANPIX.

Microsofti Kinect mänguseade, mis on mõeldud kasutamiseks koos Xbox 360 mängukonsooliga, on osutunud maailmas tõeliseks müügihitiks.


Ainuüksi 25 esimese müügis oldud päevaga on maailmas müüdud kokku ca 2,5 miljonit Kinect sensorit, tõdes Microsoft Eesti tehnoloogiaevangelist Andres Sirel.

Hästi läheb Kinect kaubaks ka Eestis, kus seda müüb OnOffi poekett. OnOff Eesti turundusjuht Liina Kivimägi nentis, et viimase kahe nädala jooksul ehk alates toote saabumisest Eestisse on poekett müünud 50 sensorit ja 60 Xboxi konsooli koos sensoriga.

«Kindlasti oleksime müünud sensoreid rohkem, kuid toode sai kauplustes otsa ning tarne viibis. Inimeste huvi on selle toote vastu olnud üle ootuste suur. Alates homsest on sensorid meie kauplustes taas saadaval,» sõnas Kivimägi.

Kinect seadet saab kasutada koos Xbox 360 mängukonsooliga. Kinecti töö põhineb kaameral, mis jälgib mängija kehaliigutusi ning samad liigutused kanduvad edasi ka mängus tegutsevale tegelaskujule.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles