Video ja fotod: Transferwise'i ja LHV aktsioon Tallinna südalinnas

Aivar Pau
, tehnika.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Varem pankade ülekandetasude vastaste aktsioonidega maailmas tuntust kogunud Transferwise korraldas täna Tallinna südalinnas oma esimese aktsiooni koostöös ühe pangaga - aktsiooni käigus kandsid 150 Transferwise'i ja LHV Panga töötajat üksteist Islandi väljakult LHV kontorisse.

Põhjuse aktsiooniks andis soov tähistada asjaolu, et LHV kliendid saavad tänasest teha rahvusvahelisi välisvaluuta makseid TransferWise’i teenust kasutades otse LHV internetipangas ja mobiilipangas. Esimesena on võimalik LHV kanalites TranserWise’i välisvaluutas makseid teha Suurbritanniasse, Ameerika Ühendriikidesse, Austraaliasse, Indiasse ja Rootsi. Makse hind kujuneb olenevalt valitud valuutast.

Ettevõtete teatel muutusid rahvusvahelised välisvaluuta ülekanded LHV klientidele nii kiiremaks kui soodsamaks.

«Tänasest on teenus kõikidele meie klientidele saadaval ja igaüks, kellel on vaja teise riiki välisvaluutas makset teha, võiks juba proovida, kuidas TransferWise’i makse tegemine LHV internetipangas või mobiilipangas käib,» rääkis LHV jaepanganduse juht Andres Kitter.

TransferWise’i kaasasutaja Taavet Hinrikuse sõnul on LHV esimene pank maailmas, mis pakub TransferWise’i läbipaistvat rahaülekannete teenust oma teenusportfelli sees ja annab oma klientidele võimaluse säästa teenustasudelt.

«Ühislahenduse tarbeks loodud rakendusliides võimaldab aga edaspidi siduda TransferWise’i teenust mitte vaid pankade, aga ükskõik millise internetirakendusega – näiteks populaarsete sõnumirakenduste, e-kaupluste või e-rahakottidega,» ütles Hinrikus.

TransferWise’i teenuse kasutamiseks LHV mobiilipangas tuleb LHV klientidel alla laadida uuenenud mobiilipanga äpp Google Play’st või Apple App Store’ist.

LHV-s töötab üle 250 inimese ja selle pangateenuseid kasutab üle 70 000 kliendi. LHV pensionifondidel on üle 130 000 kliendi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles