Elon Musk tühistas isiklikult kriitilise kliendi Tesla tellimuse (5)

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tesla Motorsi juht Elon Musk.
Tesla Motorsi juht Elon Musk. Foto: SCANPIX

Elektriautode tootja Tesla Motors asutaja ja tegevjuht Elon Musk tühistas isiklikult kliendi tellimuse, kes oli saatnud talle ettevõtet kritiseeriva avaliku kirja, kirjutab Business Insider.

Californias elav riskikapitalist Stewart Alsop kirjutas Muskile avaliku kirja, kus kritiseeris Tesla seni uusima mudeli Model X esitlusüritust.

Selle pealkirjaks oli «@ElonMusk; sul peaks olema häbi.» Kirja sisus loetles Alsop üles mitmed puudused, mis tema hinnangul viisid ürituse kvaliteedi alla. Näiteks algas esitlus lubatust hiljem, selles keskenduti Alsopi maitse jaoks liiga palju sõiduki turvalisusele ning kohal oli nii palju inimesi, et isegi need kliendid, kes olid juba ette maksnud ära 5000 dollari suuruse deposiidi, nagu Alsop, ei saanud võimalust autot testida.

Riskiinvestor võttis Muskile saadetud kirja kokku sõnadega: «oleks ikkagi ilus, kui sa näitaks üles natukenegi viisakust ning vabandaks inimeste ees, kes sellesse tootesse usuvad.»

Alsopi sõnul vastas Musk kirjale aga hoopis tema tellimuse tühistamisega. Uudis sellest levis tehnoloogiameedias kulutulena.

Tesla tegevjuht teatas Twitteri säutsu vahendusel, et ta ei mõista, milles on probleem.

«Peab vist olema väga uudistevaene päev, kui ülimalt jämedalt käitunud kliendile teenuse pakkumisest keeldumine saab nii palju tähelepanu.»

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles