Windows 10 muutub soovituslikuks uuenduseks

, Digitarga uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Windows 10
Windows 10 Foto: microsoft.com

Microsoft hakkab kasutajatele uusimat Windows 10 operatsioonisüsteemi senisest jõulisemalt soovitama, kirjutab sinu moodi teholoogiaportaal Digitark.

Alates sellest nädalast muudab Microsoft Windows 10 uuenduse soovituslikuks, mis tähendab, et arvutites, milles on tarkvara värskendamine seadistatud automaatse peale, hakkab Windows 10 install peale kasutaja soovist olenemata, kirjutab Digitark.

Kui uuendamise protsess algab, peavad Windows 7 ja Windows 8.1 kasutajad valima kas nad jätkavad uuendamisega või katkestavad selle. Kes ei soovi, et tema arvuti automaatselt uueneks, peaks arvuti seadistuste alt automaatse uuendamise (automatic updates) välja lülitama. Nii võib aga juhtuda, et arvutil jääb tegemata ka mõni vajalik turvauuendus, mis arvuti viirustele jms vastuvõtlikumaks muudab.

Windows 10 on Microsoft värskeim operatsioonisüsteem, mis on kuni 2016. aasta suveni tasuta allalaetav. Microsofti eesmärk on uus funktsionaalsem ja turvalisem operatsioonisüsteem viia tervelt miljardi kasutaja arvutitesse.

Loe Windows 10 kohta lähemalt Digitargast!

Vaata ka tehnoloogiauudiseid Digitark.ee/SAADE

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles