Sooduspakkumine: naudi virtuaalreaalsust või kasuta nutitelefoniga ühilduvat alkomeetrit

, Digitarga toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virtuaalreaalsusega tuleb tutvust teha samm sammult, aga kõige parem tee selleks on ikkagi VR-prille ise proovida. Stuudios testime Samsung Gear VR prille.
Virtuaalreaalsusega tuleb tutvust teha samm sammult, aga kõige parem tee selleks on ikkagi VR-prille ise proovida. Stuudios testime Samsung Gear VR prille. Foto: Digitark

Virtuaalreaalsuse prillid Samsung Gear VR pakub põnevaid avastusretki virtuaalmaailma – tee oma esimesed virtuaalsammud ja naudi põnevaid kolmemõõtmelisi elamusi oma Samsungi nutiseadme abil ja seda veebruaris Digitarkade klubis 15 protsenti soodsamalt, soovitab sinu moodi tehnoloogiaportaal Digitark.

Telia mobiili lisaseadmete tootejuht Aleksei Hruštšov tutvustab Digitarga saates Eestis välja töötatud Decto sensoreid – alkomeetrit ja valguse ning õhtukvaliteedi mõõtjat nutitelefonidele. Foto: Digitark/Telia
Telia mobiili lisaseadmete tootejuht Aleksei Hruštšov tutvustab Digitarga saates Eestis välja töötatud Decto sensoreid – alkomeetrit ja valguse ning õhtukvaliteedi mõõtjat nutitelefonidele. Foto: Digitark/Telia Foto: digitark.ee

Digitarkade klubis ostad soodsamalt, kirjutab Digitark. Milleks kasutada mõõdulinti, kui digitaalne kaugusmõõtur teeb töö ära kiiremini ja tuhat korda täpsemini! Decto põnevad sensorid töötavad alkomeetrina ja valguse ning õhukvaliteedi mõõtjana, edastades vajalikud andmed otse sinu nutitelefoni.

Erinevas hinnaklassis ja erineva mahutavuse, kuju, kaalu ning disainiga akupangad on kasulikuks abivahendiks, kui pead kasutama oma nutiseadmeid tihti ja sul puudub alati käepärane laadimisvõimalus elektripistikust; akupank hoiab su nutiseadme töövalmis siis ja seal, kus vaja.

Tutvu kõikide sooduspakkumises lisaseadmetega Digitargas, vaata ka videoid!

Ära siis unusta: Digitarkde klubil on Facebookis oma grupp - liitu kohe ja saad ka edaspidi kiiresti ja teistest enne kasulikest sooduspakkumistest, sisukatest videotest ja mõtlema panevatest intervjuudest varakult teada!

Digitark.ee/SAADE: tutvu sooduspakkumises olevate toodetega!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles