Tulevikukodus on isegi peegel nutiseade

, Digitarga uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harjumuspärasest "rumalast" peeglist võib saada nutiseade, millelt juba hambaid pestes saame lugeda liiklusolusid, vaadata uudiseid ning jälgida kalendrit.
Harjumuspärasest "rumalast" peeglist võib saada nutiseade, millelt juba hambaid pestes saame lugeda liiklusolusid, vaadata uudiseid ning jälgida kalendrit. Foto: Youtube / ekraanitõmmis

Asjade internet toob nutikuse igapäevastesse esemetesse meie ümber, kirjutab sinu moodi tehnoloogiaportaal Digitark.

Kui eelmisel kuul toimunud CES’st midagi järeldada, siis seda, et asjad meie ümber muutuvad järjest nutikamaks. Ka Google’i tarkvaraarendaja Max Braun on andnud täiendava panuse asjade interneti arendamisse ning lõi isiklikust vajadusest lähtuvalt toote, mida veel kuskil müügil ei ole – nutipeegel.

Stiilne peegel näitab nii kella, ilmateadet kui ka tähtsamaid uudiseid ning kui just ei paista päike, siis on peeglile kuvatud info suhteliselt tagasihoidlik ja monotoonne, et see ei segaks selle põhifunktsiooni.

Milliseid lisafunktsioone võiks nutipeeglil veel olla, loe juba lähemalt Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles