Kahjumiga maadlev Twitter kaotab kasutajaid

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Twitteri logo.
Twitteri logo. Foto: SCANPIX

Mikroblogivõrgustiku Twitter äsja avaldatud neljanda kvartali majandustulemustest selgub, et igakuiselt säutsuvate kasutajate arv on kahanenud, kirjutab Ars Technica.

Twitter teatas, et võrreldes möödunud aasta kolmanda kvartaliga jäi viimasel kolmel kuul igakuiste aktiivsete kasutajate arv samale tasemele. Samas, kui kasutajanumbritest eemaldada SMSipõhised kliendid (kes asuvad peamiselt Indias ja Brasiilias ning kellele ettevõte rakendusepõhiseid reklaame ei kuva) vähenes kasutajate arv 307 miljonilt 305 miljonile.

Ettevõtte väitel on jaanuaris kasutajanumbrid siiski tõusnud tagasi kolmanda kvartali tasemele.

Ka Twitteri majandustulemused ei olnud investoritele rõõmustavad. Käive oli küll 48 protsenti aasta varasemast suurem, küündides 710,5 miljoni dollarini, kuid kahjumiks oli samal ajal 90 miljonit dollarit. Aasta varem oli Twitter 125 miljoni dollariga miinuspoole peal.

Ettevõtte teatel on viimased kuus kuud tegeletud peamiselt firma ümberstruktureerimisega ning lähitulevikus plaanitakse peenhäälestada tuumikärisid ning keskenduda video voogedastuse arendamisele.

Twitteri aktsia hind langes järelkauplemisel kolm protsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles