Dubai võimud on hädas mahajäetud ülikalli Ferrariga (1)

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ferrari Enzo ootab Dubais omanikku
Ferrari Enzo ootab Dubais omanikku Foto: Internet.

Araabia Ühendemiraatide suurima linna Dubai politsei parkimisplatsil on juba viis aastat tolmu kogunud superautode koorekihti kuuluv Enzo Ferrari, mille omanikust ei ole kippu ega kõppu, kirjutab Business Insider.
 

Esimest korda jõudis uudis mahajäetud Enzost maailma meediasse juba 2012. aastal. Kohaliku ajakirjanduse andmetel on auto aga siiani Dubai politsei parkimisplatsil oma saatust ootamas.

Politsei kätte jõudis auto peale seda, kui see leiti britist omaniku poolt suvalisele parkimisplatsile maha jäetuna. Kuigi tavaliselt müüvad kohalikud võimud nende valdusesse jõudnud omanikuta autod mingi aja möödudes oksjonil maha, ei ole see konkreetne auto müügiks.

Nimelt usub rahvusvaheline politseiorganisatsioon Interpol kohaliku ajakirjanduse andmetel, et Enzo oli kas varastatud või ostetud kriminaalsel teel hangitud raha eest. Samuti on Dubai kohtusüsteemis käimas vaidlused konkreetse auto omanikuõiguste üle.

Kuigi internetti jõudnud piltidel näeb Enzo üsna nukker välja, on ta tänaseks päevaks liigutatud kõrbepäikese ja- tolmu eest kaitstud siseparklasse.

Legendaarse autotootja asutaja järgi nimetatud superautot toodeti eelmisel kümnendil vaid 400 eksemplari ning selle hind algas toona umbes 600 000 dollarist.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles