Portaal: uus iPhone jõuab müüki juba kuu aja pärast

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iphone 6S
Iphone 6S Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Tehnoloogiafirma Apple uudistele keskenduv portaal 9to5Mac kirjutab oma allikatele toetudes, et ettevõte plaanib tutvustada uut iPad Airi ja iPhone´i juba 15. märtsil ning müüki jõuavad need juba esitlusele järgnevatel päevadel.

Tehnoloogiaportaali andmetel ei ole uuele telefonile ning tahvelarvutile ilmselt võimalik esitada eeltellimusi.

Esitletav iPhone peaks olema 4tollise ekraanidiagonaaliga, nimena on pakutud üle-eelmisele põlvkonnale viitavat iPhone 5se.

Maailma suurimate börsiettevõtete hulka kuuluva Apple´i telefonimüük ei ole viimasel ajal olnud just eriti muljeltavaldav. Finantsaasta esimeses kvartalis läks müügiks arvuliselt vaid 0,4 protsenti rohkem nutitelefone kui aasta varem. See märkis ühtlasi iPhone´i ajaloo kõige madalamat müügikasvu.

Uue neljatollise iPhone´i sihtgrupiks peaks olema ilmselt need Apple´i telefonide huvilised, kes soovivad oma vana telefoni uuema vastu välja vahetada, kuid ei soovi välja käia suuri summasid suuremate ekraanidega 6si ja 6s Plusi eest. Tippmudeli uus põlvkond peaks aga ilmselt turule jõudma sügisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles