Samsung Galaxy S7 ja S7 edge tutvustus

, Digitarga uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Digitargast
Digitargast Foto: ekraanitõmmis samsung.com

Sarnaselt varasematele mudelitele on kaarduva ekraani saanud ainult S7 Edge mudel – mõlemad telefonid on Premium mudelitele kohaselt valmistatud metallist ning klaasist. Galaxy S7 Edge ekraanimõõt on servadeta mudelist pisut suurem, vastavalt 5.5” pikslitihedusega 534ppi ning 5.1” pikslitihedusega 577ppi. Kasutajatele, kellele meeldib telefoni pidevalt kontrollida, tuleb hea uudisena “alati sees” ekraan – mis näitab kella ning teavitusi ilma telefoni puutumata. Uued telefonid on IP68 standardile vastavalt veekindlad ning tagasi on ka võimalus lisada kuni 200GB mälukaart, kirjutab sinu moodi tehnoloogiaportaal Digitark. 

Ülikiire autofookusega 12MP Dual Pixel kaameral on f/1.7 ava, mis suudab vastu võtta senisest veelgi rohkem valgust, võimaldades seega pimedas veelgi paremaid pilte teha. Kaamera on tagumise kaanega peaaegu tasa ning uus kaamerafunktsioon “Liikuvpanoraam” paneb panoraamid elama. 5MP f/1.7 avaga esikaamera on hea selfide jaoks.

Telefonidel on 4GB RAM’i, varasemast 30% võimsam protsessor ning 60% võimsam graafikakaart. Selleks, et telefon üle ei kuumeneks jahutab teda sisuliselt vesijahutussüsteem, milles vesi vastavalt telefoni temperatuurile kondenseerub ja aurustub. Võrreldes eelmise mudeliga on S7 Edge’l 600mAh võrra suurem aku (3600mAh) – loomulikult ei puudu ka juhtmevaba laadimine. Ühe laadimisega saab väidetavalt vaadata terve hooaja jagu “Troonide Mängu”.

Loe lähemalt uute telefonide omadustest Digitargast

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles