Telia kinnitusel läheb Samsungi uute tippmudelite müük hästi

Aivar Pau
, tehnika.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samsung S7 ja S7 edge
Samsung S7 ja S7 edge Foto: ALBERT GEA/REUTERS

Telia Eesti ei ütle küll välja Samsungi värskete tippmudelid Galaxy S7 ja S7 Edge esimesi müüginumbreid, kuid kinnitab, et need on purustanud kõik varasemad S-seeria müügirekordid.

Telia Eesti tootejuht Taavi Ting märkis, et kui viimase aasta jooksul on Telia müügikanalites olnud müüduimaks nutitelefoniks iPhone, siis nüüd pakub Galaxy S7 seeria talle tõsist konkurentsi. Omamoodi üllatav on seejuures, et seni on paremini läinud just kallima ehk S7 Edge müük.

«Tegu on kõigi aegade parima tulemusega Samsungi lipulaevade müügis ning eelmüügi arvestuses on kõik senised rekordid purustatud,» kinnitas Ting.

Galaxy S7 ja S7 Edge mudeleid müüdi Telia klientidele esimese eelmüügi nädala jooksul rohkem kui S6 seeriat kogu eelmüügi perioodil kokku. Samas kestab S7 seeria eelmüük veel selle nädala lõpuni.

«Arvestades seda, et veebruar pole just kõige edukam mobiiltelefonide müügikuu, on Samsungi uute tippmudelite edu märkimisväärne,» lisas Ting.

Tema hinnangul on Galaxy S7 ja S7 Edge suurele nõudlusele kaasa aidanud erinevad asjaolud. Näiteks võrreldes S6 põlvkonnaga on uued tippmudelid taas vee- ja tolmukindlad ning varustatud mälukaardi pesaga.

Esimesed eelmüügist soetatud S7 mudelid jõudsid eri müüjate juures klientideni eile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles