Galerii: muskelauto Camaro viiekümnendat sünnipäeva tähistatakse eriversiooniga

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavu sügisel möödub Chevrolet legendaarse muskelauto Camaro müügile jõudmisest 50 aastat. Juubeli puhuks on autotootja loonud eripaketi, kirjutab Auto Express.

Camaro loomisele hakkas Chevrolet mõtlema eelmise sajandi kuuekümnendate keskpaigas, soovides luua ülipopulaarseks saanud Ford Mustangile väärilist rivaali. Esimese põlvkonna Camaro jõudis autosalongidesse 1966. aasta septembris, eelmise aasta lõpus hakati müüma muskelauto kuuendat generatsiooni.

Camaro juubeli eriseeria välimuses on muudatused üsna tagasihoidlikud - värvivalikusse lisatakse videvikhall metallik, mis peaks Chevrolet hinnangul välja tooma kuuenda generatsiooni Camaro teravad jooned. Tumedale värvile lisaks on esivõre, 21tollised veljed ja esisplitter kroomitud ning kapotil ja piduridetailides kasutatakse oranži värvi. Kõik lisapaketiga mudelid kannavad ka spetsiaalseid Fifty märke, mida leiab ohtralt ka interjöörist.

Camaro 50. sünnipäeva eriversioon jõuab müüki suvel, selle hind ei ole veel avalikustatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles