Twitteriga alt läinud Microsofti endine juht pettus investeerimises

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steve Ballmer
Steve Ballmer Foto: SCANPIX

14 aastat maailma suurimat tarkvarafirmat Microsoft tüürinud Steve Ballmer on kaotanud suure osa oma mullu Twitterisse paigutatud rahast, kirjutab Fortune.

Eelmise aasta oktoobris jõudis meediasse info, et Ballmer oli paari kuuga omandanud mikroblogivõrgustikust neli protsenti, millega ta tõusis ettevõtte suuruselt kolmandaks üksikisikust aktsionäriks.

Investeeringu avalikustamisel säutsus Microsofti endine tegevjuht, et ta on selle üle «väga õnnelik», kiites ühtlasi ka Twitteri asutajat ja tegevjuhti Jack Dorsey´t ettevõtte ümberstruktureerimisel tehtud edusammude eest.

Viimastel kuudel on Twitteri käsi käinud üha halvemini ning seda peegeldab ka ettevõtte aktsia väärtus börsil.

Kui investeeringu avalikustamisel oli Ballmeri aktsiapaki turuväärtuseks umbes 800 miljonit dollarit, siis tänaseks päevaks on see kahanenud alla 500 miljoni dollari.

Eile rääkis Ballmer Fortune´i ajakirjanikele, et Twitterisse investeerimine andis talle õppetunni.

«Ma ei taha olla investor,» tunnistas hiljuti ka Los Angeles Clippersi korvpallimeeskonna omanikuks saanud multimiljardär, lisades, et Twitteril on tegelikult väga tugev bränd, kuid selle toodetel ja kulustruktuuril on arenguruumi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles