Microsoft heidab bitcoinid üle veebipoe parda

Aivar Pau
, tehnika.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bitcoin
Bitcoin Foto: SCANPIX

Microsoft ei aktsepteeri enam bitcoinidega tasumist oma Microsoft Store nimelises rakenduste veebipoes Windows 10 platvormi kasutajatele.

Otsus tuli peaaegu aasta pärast seda, kui korporatsioon alustas bitcoinide eest oma toodete ja teenuste pakkumist esmalt USA klientidele koostöös BiTPay’iga. Seni pole teada, kas otsus puudutab ka Windowsi varasemate versioonide kasutajaid ja Xbox Store’i.

Otsuse põhjuseks peetakse asjaolu, et investeeringud selle makseviisi implementeerimiseks ei tasu ennast lihtsalt ära, kuna krüptoraha kasutajate arv on väga väike. Kliendid, kellele on Microsofti poes positiivne bitcoinide saldo, saavad selle ostude tegemiseks ära kasutada.

Windows 10 kasutajaid oli jaanuaris seisuga enam kui 200 miljonit. Bitcoini loojatel on peal aga surve krüptoraha infrastruktuuri selgemaks tegemiseks.

Allikas: Gadgets360

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles