Mida me arvame, et teame iPhone 7-st? Apple'i pressiüritus juba 21. märtsil

, Digitarga uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Disainer Arthur Reisi nägemus uuest iPhone 7-st on videosse vormitud.
Disainer Arthur Reisi nägemus uuest iPhone 7-st on videosse vormitud. Foto: Digitark/ekraanitõmmis

Apple ei esitle oma järgmist nutitelefonide lipulaeva enne 2016. aasta sügist, kuid infokillud ning fotod hakkavad järjest enam leidma teed internetiavarustesse, kirjutab sinu moodi tehnoloogiaportaal Digitark. 21. märtsil tutvustatakse aga maailmale kultustelefoni arenduse vahepealset etappi iPhone 6SE-d.

Kui Apple jätkab oma senist nimetamisviisi, peaks järgmine iPhone saama nimeks iPhone 7, kirjutab Digitark. Alates 2008. aastal lansseeritud iPhone 3G-st on iga teine mudel saanud "S"-tähisega nimetuse. S-aasta iPhone'ide puhul on telefoni disain suures osas jäetud samaks, kuid uuendatud on sisu ja funktsionaalsust.

Mida uut näeme?

Usutavasti on Apple oma uusima telefoni arendamisel jõudnud lõppjärku, mis peaks jätma piisavalt aega testimiseks, parandusteks ning masstootmiseks enne sügisest lansseerimist.

Kuigi uute telefonide välimus ja tehnilised näitajad on rangelt salastatud, lekib väljakuulutamisaja lähenedes järjest rohkem infot ka internetti.

Twitteris avaldatud väidetav iPhone 7 ümbris lubab oletada, et uue telefoni puhul jääb ettevõte laias laastus iPhone 6 ja 6S-ile omase disaini juurde. Varasemate kuulduste kinnituseks on puudu kõrvaklapipesa ehk telefon saab kas juhtmevabad või Lightning-ühendusega kõrvaklapid.

Mida me veel ei tea?

Kõrvaklapipesa kaotamine peaks telefoni sees tekitama ruumi teistele komponentidele ning muutma telefoni senistest mudelitest õhemaks. Laadimispesast mõlemal pool olevad avad lubavad oletada, et telefon saab lõpuks stereokõlarid praeguse ühe asemel, kuid see teine ava võib ka tähendada senise taktika jätkamist, mil ühel pool laadimispesa asub kõlar ning teisel pool mikrofon.

Uue telefoni lansseerimist tuleb veel tükk aega oodata, kuid mida lähemale avalikkusele teadmata kuupäev jõuab, seda rohkem infot ka internetti lekkima hakkab. Vaheal vaata aga sinu moodi tehnoloogiaportaalist Digitark 21. märtsil toimuva iPhone 6SE live-blogi!

Hoia end Apple'i ja iPhone'i uudistega kursis Digitarga vahendusel!

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles