Michael Kors asub tootma oma esimesi nutikelli

Aivar Pau
, tehnika.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Korsi nutikell
Michael Korsi nutikell Foto: tootja

Tuntud moekaubamärk Michael Kors otsustas siseneda nutikellade turule ja annab sel aastal välja kaks oma  esimest mudelit.

Kaubamärgile omaselt stiilsete kellade sisuks on Android Wear tarkvaraplatvorm. Naistele mõeldud kell saab olema kuldne ning meestele sportlik must. Kellade hinnad hakkavad olema alates 395 dollarist ning müügile jõuavad need aasta lõpus Michael Korsi kauplustes.

Ettevõtte motoks jääb Mashable'i teatel seejuures  fashion first and technology second.

«Alustasime suurest hulga prototüüpidest, mille ahendasime lõpuks mõne põhivalikuni. Uurisime   pingsalt erinevaid värve ja materjale, nii et meil oli laual palju katte- ja materjalikombinatsioone, enne kui jõudsime parimate lahendusteni nii kellade kui rihmade osas, » ütles ettevõtte auesimees ja loomejuht Kors.

(Foto: tootja)
(Foto: tootja) Foto: Tootja.

Kuna kellasid jooksutab Google’i loodud Android Wear tarkvara, siis saab neid ühendada nii Androidi telefonide kui IPhone’iga. Enamiku nutikelladega sarnaselt kuvavad need märguandeid sõnumite, meilide, sotsiaalmeedia ja kandja liikumiste kohta ning kellad on varustatud ka hääletuvastamise tehnoloogiaga.

Kellarihmade materjalide valikus on nii nahk kui silikoon. Loomulikult on vahetatav kella ekraani stiil.

Michael Kors on jätkuvalt üks maailma nõutumaid kaubamärke kellade maailmas. USAs on müügi aastane kasv olnud näiteks 24 protsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles