Windows 10 tuleb ka vanematele Windows-telefonidele (3)

, Digitarga uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Windows 10 mobiilid
Windows 10 mobiilid Foto: Microsoft

Pärast pikka testperioodi on Microsoft lõpuks valmis ka vanemad telefonid uuele Windows 10 tarkvarale üle tooma, kirjutab sinu moodi tehnoloogiaportaal Digitark.

Uuema operatsioonisüsteemi saavad telefonid, mis jooksutavad Windows 8.1 tarkvara, kuid täpset nimekirja veel avaldatud ei ole, vahendab Digitark. "Selle asemel on Microsoft loonud veebilehe, kus iga kasutaja saab kontrollida, kas tema telefon on uuenduseks sobilik."

Ettevõtte sõnul soovitakse kasutajale pakkuda parimat teenust ning kuna Windows 10 sisaldab endas eelkäijaga võrreldes palju olulisi uuendusi, ei pruugi kõik vanemad seadmed sellega toime tulla.

Microsofti teadaanne tuleb kindlasti positiivse uudisena kõikidele neile nutikasutajatele, kes vanemat Windows Phone'i uuema vastu vahetada ei taha, kuid sooviksid selles kasutada uusimat tarkvara.

Kuidas kontrollida, kas sinu telefon sobib Windows 10 peale uuendamiseks? Digitark selgitab samm-sammult lahti!

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles