Nutikuu aprill muudab Tallinna koolides õppimist põnevamaks ja elulähedamaks

, Digitarga toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nutiseadmeid ja nende funktsioone õpivad lapsed kasutama kõige paremini jäljendamise kaudu läbi ühistegevuse.
Nutiseadmeid ja nende funktsioone õpivad lapsed kasutama kõige paremini jäljendamise kaudu läbi ühistegevuse. Foto: Nutikuu Tallinnas 2016

Tallinna Haridusamet kuulutab 1. aprillil välja Tallinna koolide nutikuu, mille raames on kõigil Tallinna koolidel võimalus jagada, mida toredat teeb kool digipädevuste tõstmiseks ja integreerimiseks erinevates õppeainetes, vahendab sinu moodi tehnoloogiaportaal Digitark.

Nutikuu eesmärgiks on kampaaniat tutvustava blogi andmetel uute, huvitavate ideede, võimaluste ja digilahenduste tutvustamine, et muuta õppimine põnevamaks ja elulähedamaks, vahendab Digitark.

Äsja (20. märtsil) lõppes Nutikuu Tallinnas 2016 logokonkurss, mille võitja kuulutatakse peagi välja, samas on korralduskomitee otsustanud pikendada nutikuu slogani konkursi tähtaega kuni 29. märtsini.

Lisaks on käimas kunstikonkurss „Nutt koolis“, milles võivad osaleda kõik Tallinna koolide õpilased, kes soovivad kunsti siduda nutiseadmetega ja nutikate kasutamise teemaga koolis. Kool esitab valiku töödest konkursile hiljemalt 20. aprilliks 2016.

Loe nutikatest koolilastest ja nutikuu põnevatest tegemistest Digitargast!

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles