FOXplay laiendab Telia TVs peagi sarjavalikut kuni 400 erineva episoodini

, Digitarga toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mäletad, mismoodi algas sari "Surnud ärkavad"? Keegi ei mäleta, aga nüüd saad vaadata Telia TV-st korraga kogu sarja ära. Pea kasvõi 20-tunniseid sarjamaratone!
Mäletad, mismoodi algas sari "Surnud ärkavad"? Keegi ei mäleta, aga nüüd saad vaadata Telia TV-st korraga kogu sarja ära. Pea kasvõi 20-tunniseid sarjamaratone! Foto: Digitark

Nüüd saab Telia TV peamenüüst FOXplay valikusse sisenedes vaadata FOX ja FOX Life kanalite kvaliteetsarju mugavalt järele, nii episoodi kui hooaja kaupa, kirjutab sinu moodi tehnoloogiaportaal Digitark. Hetkel on episoode kokku 200, kuid uusi lemmikuid lisandub pidevalt. "Peagi on Telia TV Fox Plays pea nelisada episoodi," sõnas eile Digitargale antud intervjuus Rodion Pryntsevsky, Fox Network Groupi Põhja- ja Ida-Euroopa turgude juht.

Juba aprillis lisandub Telia TV FOXplay'sse hulga vaatajate lemmiksarju, kuid valik hakkan täienema pidevalt, lubas Rodion Pryntsevsky eilsel esitlusel Club Butterflys. Uus sarjade vaatamise keskkond on Telia TV ja MINU.TV kodus klientidele lisatasuta, kirjutab Digitark.

Juba aprillis lisandub Telia TV FOXplay’sse hulga vaatajate lemmiksarju, kuid valik hakkan täienema pidevalt, lubas Rodion Pryntsevsky eilsel esitlusel Club Butterflys. Foto:
Juba aprillis lisandub Telia TV FOXplay’sse hulga vaatajate lemmiksarju, kuid valik hakkan täienema pidevalt, lubas Rodion Pryntsevsky eilsel esitlusel Club Butterflys. Foto: Foto: Digitark

Telia TV on Foxi strateegiline partner ja tehnoloogiliselt kõige arenenum, kinnitas Pryntsevsky. "Telial on arendatud välja võrgud ja teenused ning väga hea ülevaade teenustepakkujatest. Eesti sai FOXplay Balti riikidest ja endistest nõukogude riikidest esimesena," ütles ta. Kokku lansseeriti FOXplay üldse kaheksas riigis. Eestile lähib FOXplay riik on Soome.

25. aprilli öösest võib vaadata FOXPlayst ka Troonide mängu uut hooaega.
25. aprilli öösest võib vaadata FOXPlayst ka Troonide mängu uut hooaega. Foto: Digitark

Pryntsevsky sõnul on FOXplay võrreldes erinevate piraatlahendustega Telia TV kasutajatele eelkõige lisatasuta ning seda on lihtne ja mugav kasutada, et pea midagi alla laadima ega aega otsimisele kulutama. "Ka soovitusmootor on juba testimisest ja hakkab peaegi tööle," kergitas ta tulevikuarenduste saladuseloori. "Me teame, mida meie klientidele meeldib vaadata ja oskame sellest lähtudes ka teha vaatajale õigeid soovitusi."

FOXplay sarjad on kõik subtiitritega. 

Telia Eesti hankejuht Toomas Luhats õpetab Digitarga saates sarjade vaatamise teenust FOXplay kasutama. "Troonide mäng on ametlikult kõige populaarsem sari maailmas," selgitas Luhats seejuures. "25. aprillil esilinastub see sari Eesti FOX kanalis ja samal öösel on see ka FOXplays."

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles