Ericssoni ja Nokia konkurent vahetab kogu juhatuse välja

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ZTE Grand S LTE
ZTE Grand S LTE Foto: Kalev Aasmäe

Hiina telekomiseadmete ja nutitelefonide tootja ZTE teatas, et vahetab homme välja kogu ettevõtte juhatuse, kirjutab Reuters.

Uue juhatuse peab heaks kiitma ZTE nõukogu koosolek ning teisipäeva õhtuks saadetakse välja ka vastav börsiteade, selgitas ZTE kõneisik David Dai Shu Reutersile.

Shu sõnul muudab ZTE juhatuse koosseisu iga kolme aasta möödudes ning homme avalikustatavad muudatused järgivad ettevõtte vastavat graafikut.

Ericssoni, Nokia, Huawei ja Cisco järel mullu suurima käibega telekomiseadmete tootjate seas viiendat kohta hoidnud ZTE majandustulemustele on viimastel aastatel negatiivset mõju avaldanud USA karmid ekspordipiirangud, mis määrati ettevõttele peale seda, kui ZTE väidetavalt rikkus 2012. aastal Iraanile kehtestatud sanktsioone. USA valitsus teatas märtsis, et plaanib piiranguid aga järk-järgult vähendada, seda tingimusel, et ZTE teeb täielikku koostööd antud probleemi lahendamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles