Kuningannat sõidutanud Bentley on Briti portaalis kopsaka summa eest müügis

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuningannale kuulunud Bentley Mulsanne
Kuningannale kuulunud Bentley Mulsanne Foto: Autotrader

Automüügiportaali British Auto Trader postitatud kuulutuses küsitakse kuninganna Elizabeth II kuulunud Bentley Mulsanne´i eest 199 850 naela (248 840 eurot),  kirjutab Car and Driver.

2012. aasta Mulsanne´i läbisõiduks on vaid 5000 miili. Kuninganna kasutas seda oma samal aastal toimunud teemantjuubeli (60 aastat troonile asumisest) pidustuste ajal, samuti on ta autoga külastanud Suurbritannia peaministrit David Cameroni.

Kuninganna autos viibitud miilid tõstavad selle hinna üsna kõrgele -  kuningliku tõutunnistuseta sama aasta mudel maksab Suurbritannia turul umbes kaks korda vähem. Samas võib võimalik ostja näha seda mitte ainult eputamisvõimaluse, vaid tuleviku mõttes tulusa investeeringuna. Näiteks kardinal Ratzingerile kuulunud neljanda põlvkonna Volkswagen Golf müüdi mõnda aega tagasi 244 000 dollari eest, seda muidugi peale seda, kui ta pühitseti paavst Benedict XVIks.

Auto turvameetmete kohta pole detailset infot kuulutuses jagatud, küll aga on teada, et Bentley satelliitnavigatsioonisüsteemis on koduaadressiks märgitud Windsori loss.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles