Kasutuskogemus: külaline dr Moreau saarelt – Asus Transformer Book Chi

Erki Oras
, Digitarga külalisblogija
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Asuse hübriid sülearvutist ja tahvlist.
Asuse hübriid sülearvutist ja tahvlist. Foto: tootja

Karpi avades pettuma ei pea: Asus Transformer Book T300 Chi on soliidselt tumesinise mati metallpinnaga, mis tundub olevat suhteliselt sõrmejäljekindel erinevalt doki plastsest kõhualusest, kirjutab targa digiostlemise külalisblogija Erki Oras sinu moodi tehnoloogiaportaalis Digitark. "Stiili ja elegantsi lisab tahvli laserlõigatud serv, mis valguse käes seksikalt küütleb."

Kätte võttes tundub tahvel koos klaviatuuriga oma suuruse kohta üllatavalt raske, kuigi tegelikult kaaluvad need kokku vaid veidi üle 1,4 kilogrammi, kirjutab Erki Oras Digitark. Kuna Asus pakub Chi Booki kui sülearvuti alternatiivi, siis on ka klaviatuur märgatavalt tüsedam kui tavaliste tahvitega (Surface, iPad Pro) kaasaskäivad. Nii ongi Chi Book rohkem ultrabook-klassi sülearvuti kui klassikaline tahvelarvuti koos klaviatuuriga.

Foto: tootja

Lisaks stiilsele ja saledale välimusele on tahvlil suurepärane 12,5-tolline 2560 x 1440 IPS ekraan, üllatavalt hea koostekvaliteediga klaviatuur ja puuteplaat ning töö arvutiga on piisavalt sujuv ja kiire.

Asus Chi Book saab kenasti hakkama nii töö kui ka mänguga, tahvli jõudlus on samas klassis tipptasemel ultrabook’idega. Nõrgaks osutub aga aku, mille tööaeg jääb praktikas peaaegu kolmandiku võrra lühemaks Asuse enda poolt välja hõigatule, pakkudes vaid 5–6 tundi tööaega.

Loe Digitargast Chi Booki täispikka arvustust ja vaata out-of-box ehk karbist-välja-saatelõiku Digitarga saatest!

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles