Vaata, kuidas näeb välja Baltikumi suurim teaduspark Google´i virtuaaltuuris

Aivar Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tehnopoli virtuaaltuur
Tehnopoli virtuaaltuur Foto: Tehnopol

Tallinnas asuv Baltimaade suurim teaduspark Tehnopol on nüüdsest maailmas nähtav Google maps virtuaaltuuris.

Moodne virtuaaltuur võimaldab mahukas tehnoloogialinnakus hõlpsasti üles leida ärihoonetes asuvaid seminariruume ning ettevõtteid. Lisaks on võimalus oma silmaga näha alustavatele ettevõtetele loodud Startup Inkubaatori keskkonda, jalutades virtuaalselt korrusel ringi.

«Kuna teaduspargi Tehnopol linnak hõlmab endas 55 000 ruutmeetrit pinda, on linnakus orienteerumine paras katsumus kõikidele linnaku külastajatele. See oli üks peamisi põhjuseid, miks pidasime vajalikuks ühe targa linnaku elemendi - Google'i virtuaaltuuri - rakendamist ka ärihoonetes sees,» ütles Tehnopoli arendus-ja kinnisvara juht Tarmo Loog.

Virtuaalse tuuri lõi Tehnopolile Google’i tunnustatud Skandinaavia ettevõte Nordic 360, mis sellest aastast tegutseb ka Eesti turul.

Tehnopoli linnakus tegutseb ligi 200 tehnoloogiaettevõtet.  Suvel valmib legendaarse küberneetika maja renoveerimisprojekt ning 2017. kevadeks kerkib linnakusse täiesti uus ärihoone arendus Tehnpol2KV. Lisaks on 2016. aastal plaanis välja arendada linnakut läbiv promenaad ning haljasalad ja seda kõike targa linnaku põhimõtteid silmas pidades.

Vaata teaduspargi Tehnopol virtuaaltuuri siit: http://goo.gl/SBZpJb

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles