Digitarga saade: targad nutikasutajad sirguvad nutikoolis

, Digitarga toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gustav Adolfi gümnaasiumis said külla tulnud käe valgeks nii mängimises, 3D-printimises kui ka programmeerimises.
Gustav Adolfi gümnaasiumis said külla tulnud käe valgeks nii mängimises, 3D-printimises kui ka programmeerimises. Foto: Digitark

4. aprillil õpetasid Tallinna Gustav Adolfi gümnaasiumi 3. ja 4. klassi õpilased külla tulnud õpetajatele ja õpilastele näiteks 3D-printimist ja mängude loomist – Tallinna nutikuu raames toimus koolituspäev "Lahe Digikool", kirjutab sinu moodi tehnoloogiaportaal Digitark.

Gustav Adolfi gümnaasiumis kasutatakse aktiivselt tehnoloogiat õppetöös ning Tallinna nutikuu raames soovisid 3. ja 4. klassi õpilased näidata ka teistele, mida nad oskavad. Nii kutsuti külla 1.–5. klassi õpetajaid koos õpilastega, teeb Digitark põhjalikus videoloos ülevaate.

Koolitajateks olid õpilased ise ning võimalus ooli osaleda erinevates käed-külge-töötubades nagu Raspberry Pi ja Scratch, Programmeerimine iPADidega, 3D printimine, Mängude loomine programmiga Kodu GameLab, Makey makey, Animatsioon iPADidega.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles