Jaguar Land Rover võtab üle legendaarse Silverstone´i ringraja

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silverstone ringrada.
Silverstone ringrada. Foto: SCANPIX

Autotootja Jaguar Land Rover saab suure tõenäosusega juba lähiajal enda valdusesse legendaarse Silverstone´i ringraja, kirjutab Autocar.

Nimelt hääletasid ringraja omaniku, briti võidusõitjaid ühendava klubi BRDC liikmed eelmisel nädalal toimunud koosolekul selle poolt, et sõlmida Jaguar Land Roveriga ülipikk rendileping.

Järgmisena sammuna tuleb tehinguosalistel kokku leppida finantsküsimustes. Autocari andmetel soovib Jaguar Land Rover rentida ringrada 249 aastaks ning maksta BRDCle osamaksetena kokku 33 miljonit naela. Kuna autotootja soovib Silverstone´i ringraja keskuse muuta oma Briti peakontoriks, plaanitakse selle ümber rajada veel ajaloomuuseum, disainitöötoad ja hotell. Kokku peaks Jaguar Land Rover tooma piirkonda umbes 1000 töökohta.

Autocari andmetel on tulevases rendilepingus ette nähtud, et kõik ringrajal toimuvad võistlused, kaasaarvatud kahjumit tootev F1 etapp peavad ka edaspidi jätkuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles