Sonny Aswani investeeris Eesti idufirmasse Skillific

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sonny Aswani.
Sonny Aswani. Foto: Mihkel Maripuu

Balti manufaktuuri ja Kehra paberivabriku erastajana tuntud ettevõtja Sonny Aswani investeeris läbi ühisrahastuse platvormi Fundwise Eesti idufirmasse Skillific, teatas ettevõte.

Skillific kogus osaluspõhise ühisrahastuse platvormi Fundwise kaudu korraldatud investeerimiskampaania käigus ligi 90 000 eurot. Suurima investeeringu tegi  idufirmasse suurettevõtja ja Eesti aukonsul Singapuris Sonny Aswani.

«Tehisintellekt toob lähiaastatel suuri muutusi enamikesse ärivaldkondadesse. Värbamisteenused pole mingi erand ja Skillificu asutajad seavad omamoodi standardi sellele, kuidas asju tulevikus tehakse. Meeskond on kogenud ja kõrgelt motiveeritud. Mul on neisse suur usk. Globaalse äri nullist ülesehitamine on suur väljakutse ning see nõuab pühendumist ja julgust. Mul on hea meel, et saan teha oma panuse Skillificu edusse,» ütles Aswani.

«Meil läks tõesti hästi ja täname kõiki oma idee toetajaid ja uusi investoreid. Kindlasti räägib ka see fakt enda eest, et Skillific oli Fundwise’i kõige kiirem startija. Esimene investeering tuli meile juba kaheksa minutiga ning ka lõpuspurt oli muljetavaldav,» lausus Skillificu asutaja ja tegevjuht Rainer Aunpu.

Skillific on tehisintellektile tuginev oskustepõhine talendiotsingumootor. Ettevõte asutati 2015. aastal, lähikuudel alustatakse tegevust Suurbritannia turul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles