Hyundai ja Cisco sõlmisid partnerlusleppe

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hyundai Ulsani tehas
Hyundai Ulsani tehas Foto: SCANPIX

Lõuna-Korea autotootja Hyundai ja USA telekomiseadmete tootja Cisco sõlmisid partnerlusleppe, mille järgi hakatakse arendama autode internetipõhiseid autotehnoloogiaid, kirjutab Reuters.

Hyundai nõukogu aseesimees Chung Eui-sun kohtus Soulis Cisco tegevjuhi Chuck Robbinsiga allkirjastades lepingu, millega hakatakse üheskoos arendama autosisest võrgutehnoloogiat, millega oleks võimalik kiirelt suuri andmehulki liigutada.

«Tegu on osaga meie laiemast strateegiast, et luua autotööstuse juhtiv internetiga ühendatud auto platvorm koostöös juhtivate tehnoloogiapartneritega,» selgitas Hyundai pressiavalduses.

Mitmed autotootjad on viimastel aastatel loonud tehnoloogiaettevõtetega strateegilised liidud, et laiendada teenuseid, mida autod suudavad internetipõhiselt pakkuda.

Näiteks teatas maailma suurim autotootja Toyota aprilli alguses, et hakkab koostöös maailma suurima tarkvarafirmaga Microsoft arendama autoomanikele ja -müüjatele mõeldud internetipõhiseid tarkvaralahendusi

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles