BMW kutsub turvapadjaprobleemi tõttu tagasi kümneid tuhandeid autosid

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BMW uus 7.seeria
BMW uus 7.seeria Foto: BMW

BMW teatas eelmise nädala lõpus, et peatas uue 7.seeria müügi, kuna autode turvapadjasüsteemid ei pruugi potentsiaalse lühise tõttu toimida, kirjutab Autoweek.

BMW alustab autode tagasikutsumisega mai keskpaigas, andes kõigile omanikele lähiajal sellest märku. Teeninduses vahetatakse välja turvapadja kontrollmoodul, kuna selles võib sisalduda tootmisprotsessi käigus sinna sattunud metallilaaste, mis omakorda võivad tekitada moodulis lühise, takistades sellega õhkpadja toimimist.

Kokku peaks võimalik oht puudutama maailmas umbes 26 000 47 000st 2015. aasta 1.juuli ja 11. detsembri vahemikus toodetud 7.seeria autost. Täpsemalt kuuluvad tagasikutsumisele 2016. mudeliaasta 740Li, 750Li ja 750Lxi sõidukid.

BMW esindaja kinnitusel on tegu ennetava meetmega ning ühtegi õnnetust ei ole nimetatud potentsiaalse ohu tõttu veel ette tulnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles