Solkkütus seiskas poolel teel Tartust Tallinna mitu liinibussi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebe buss..
Sebe buss.. Foto: Ove Maidla.

2. jaanuaril kell 17.30 ja 18. Tartust Tallinna väljunud Sebe bussid jäid Paide lähistel ootamatult seisma ja need ei olnud üleeile ainsad bussid, mis ebakvaliteetse kütuse tõttu sihtkohta ei jõudnud.

«Buss jäi järsku seisma ja keset vaikust ütles bussijuht mikrofoni, et kahju küll, aga meile on müüdud solkkütust, tuleb oodata, millal abi järele tuleb,» räägib naine, kel oli ebaõnn pühapäeval istuda Tartust Tallinna viivasse Sebe liinibussi, kirjutas Õhtuleht.

Sebe turundusjuhi Berit Osula sõnul on busside seiskumise põhjus firmale teada, kuid konkreetsele tanklale Osula viidata ei soovinud.

«Kui juurdlus selgitab välja, et süüdi on halb kütus, siis esitame kahjunõude kütusefirmale kulude kompenseerimiseks,» kinnitas Osula.

Ta vabandas tekkinud viivituste pärast reisijate ees ja tõdes, et õnneks on eestlased mõistvad ja saavad aru, et tehnikaga ikka aeg-ajalt viperusi võib juhtuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles