IT-otsused peavad toetama ettevõtte arengut, olema läbipaistvad ja kuluefektiivsed

, Digitarga toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andre Visse räägib Digitarga saates IT-taristust ettevõtetes.
Andre Visse räägib Digitarga saates IT-taristust ettevõtetes. Foto: Digitark

Milliseid IT-otsuseid teie ettevõttes sees langetatakse ja kui palju saab ettevõtte tegevjuhtkond aru, millised on need teenused, mida hangitakse? küsib Telia Eesti IT-teenuste juht Andre Visse Digitarga saates.

"Vaatame olemasoleva IT-taristu üle, võtame selle enda kohustuseks ja pakume tagasi teenusena," selgitab Andre Visse Digitarga saates. "Anna vastutus meile ja saad paindlikkuse teha muudatusi vastavalt Su äri muutustele.

Oluliseks on ka teenuse kvaliteet. "Kui läbipaistav on IT-otsused ettevõttes? Kuidas see meeskond, kes majas on, suudab seda teenust ka pakkuda?" soovitab ta läbi mõelda olulised küsimused ja leida ettevõtte äritegevust ning arengut toetavad IT-lahendused.

Esmalt tasub vaadata, kuidas tänane it-lahendus ettevõttes toimib ja kas see ärivajadusi toetab, soovitab Visse. "Kui kuluefektiivne on sinu ettevõtte it-teenus täna?" julgustab ta kõiki ettevõtte juhte küsima.

Loe lähemalt võimaluste kohta osta IT-d ettevõttesse teenusena 

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles