Keeruline tehnoloogia muudab toidu tellimise nutiseadme abil kasutajale lihtsaks ja mugavaks

, Digitarga toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nutiseadmete populaarsuse ja GPS-tehnoloogiate sümbioosis sünnivad tarbijasõbralikud lahendused nagu Foodhunt.ee – kuidas sina koju või kontorisse toitu tellid?
Nutiseadmete populaarsuse ja GPS-tehnoloogiate sümbioosis sünnivad tarbijasõbralikud lahendused nagu Foodhunt.ee – kuidas sina koju või kontorisse toitu tellid? Foto: digitark.ee

Nutiseadmete populaarsuse ja GPS-tehnoloogiate sümbioosis sünnivad tarbijasõbralikud lahendused nagu näiteks toidu kullerteenus Foodhunt.ee, mis saab peagi oma enda isikliku mobiilirakenduse, räägivad teenuse asutajad sinu moodi tehnoloogiaportaali Digitark saates.

Mida tegusamad on meie tööpäevad, seda suurem abi tekib mugavusteenustest nagu Foodhunt.ee, mille nutiseadmele kohanev veebileht on mugav ja lihtne kasutada, kuid teenuse asutajate Jost Sisaski ja Raigo Siitami kinnitusel on ka mobiilirakendus juba arendamisel ja testimises, kirjutab Digitark.

Toidukulleri teenuse mugava kasutuskogemuse taga peituvad kavalad tehnoloogiad ja logistikapõhimõtted. Näiteks jõuab peale tellimuse sisestamist see automaatselt valitud restorani kööki kinnitamiseks ja täitmiseks.

Teise uuendusena saab tellija ka SMS-teate, milles saabunud lingile klikkides näeb ka seda, kaugel toidukuller kuuma ja maitsva toiduga tegelikult on ning mis kell kohale jõuab.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles